Klik her for at printe siden

Luise lever med hiv på andet år og fortæller her om, hvordan det er at blive smittet med hiv og alle tankerne, der følger med. Som næstformand for Hiv-Danmark arbejder hun aktivt for at nedbryde nogle af de mange fordomme omkring hiv. Luise er glad for, at der er en behandling, men drømmer om, at forskningen fører til en kur, der også kan helbrede.

Hiv kan ramme alle

Hiv diskriminerer ikke, alle kan blive smittet. Hør Luise fortælle om de tanker, der følger med en at blive testet hiv-positiv. Trods behandlingsfremskridt  er hiv stadig omgærdet af mange misforståelser.

Se filmen her

Frygten melder sig

Selvom Luise godt ved, at der er medicin til behandling af hiv, rammes hun af en stor frygt for at blive dødelig syg. Til trods for, at statistikerne lover Luise et langt og godt liv, er det først, da hun på egen krop mærker foredringen, at troen på fremtiden vender tilbage.

Se filmen her

Tid til behandling

Luise ville ikke tro på, at hun virkelig var hiv-positiv, så da hun endelig måtte indse, at det var de barske realiteter, besluttede hun sig for, at hun ville kæmpe imod. Hun skulle ikke blive syg. Hun skulle undgå medicinen. Desværre ville kroppen det anderledes og Luise måtte i gang med medicinen. Nu håber Luise, at forskning kan føre til, at der findes en kur.

Se filmen her